Zum Inhalt springen

Medewerker Customer Service Nederland - Kevelaer (Duitsland)

Op locatieVerkoopREDSUN

Functieomschrijving

Ter versterking van ons verkoopteam in Kevelaer (net over de grens met Duitsland) zijn wij op zoek naar een

Medewerker Customer
Service Nederland

 

Wat ga je doen binnen REDSUN?

Als Medewerker Customer Service ben je het aanspreekpunt voor onze Nederlandse klanten. Je plant, begeleidt en ondersteunt de afwikkeling van het verkooptraject. Je informeert klanten op een deskundige, klantvriendelijke en duidelijke manier over producten en levertijden. Je beantwoordt alle vragen en biedt de klant een passende oplossing wanneer zich een probleem voordoet. Natuurlijk draag je er zorg voor dat klanteninformatie en orders correct in het systeem worden geregistreerd.

Wat is je plaats in de organisatie?

Als Medewerker Customer Service kom je in een informeel team terecht waar samenwerken, flexibiliteit en commerciële drive centraal staan. Het hoofd van de afdeling zorgt ervoor dat het team optimaal kan werken en spart met jou over je persoonlijke ontwikkeling. We vinden het bij REDSUN namelijk belangrijk dat iedereen zich verder kan ontwikkelen en met een goed gevoel naar zijn werk komt! Verder werk je nauw samen met de verkopers van de buitendienst en sta je in nauw contact met de collega’s van inkoop en productie.

Hoe maken wij jou blij?

In ons Nederlands-Duits bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en een typisch Nederlandse open cultuur, combineren wij de voordelen van beide culturen. In een resultaatgerichte, open en creatieve samenwerking vullen we elkaar aan. Wij zijn er trots op dat wij, ondanks de huidige omvang van het bedrijf, veel van ons familiekarakter van vroeger hebben kunnen behouden. We hebben het gezellig samen op de werkvloer, tijdens personeelsfeesten en op andere evenementen. Hoe het ook zij, wij zijn er voor elkaar.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Klantgerichtheid en leergierigheid zijn samen met administratieve zorgvuldigheid essentieel om in de functie succesvol te kunnen zijn. Je hebt een frisse blik op zaken, bent zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Wanneer je werkervaring hebt in een soortgelijke functie is dat mooi meegenomen!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar