Zum Inhalt springen

Medewerker Serviceteam Nederland (m/v/d)

Op locatieServiceteamREDSUN

Functieomschrijving

Ter versterking van ons serviceteam in Nederland zijn wij op zoek naar een

Medewerker Serviceteam
Een gedreven en veelzijdige duizendpoot

 

Wat ga je doen binnen REDSUN?

Als medewerker van ons Serviceteam ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het onderhouden en up-to-date houden van onze product-presentaties bij klanten. Je lost klachten op en hiervoor ben je veel onderweg in zowel Nederland als België. Je komt terecht in een open, informele ne collegiale werksfeer waarin betrokkenheid en flexibiliteit centraal staan. De productkennis die je bij ons leert zijn samen met een hand-on mentaliteit en klantvriendelijkheid belangrijk om in deze leuke en uitdagende functie succesvol te kunnen zijn.

Wat is je plaats in de organisatie?

Als Medewerker Serviceteam kom je in een informeel team terecht waar samenwerken, flexibiliteit en drive centraal staan. De Coördinator van het Serviceteam zorgt voor de planning, is je vraagbaak en zorgt ervoor dat je optimaal kan werken. Ook spart hij met jou over je persoonlijke ontwikkeling. We vinden het bij REDSUN namelijk belangrijk dat iedereen zich verder kan ontwikkelen en met een goed gevoel naar zijn werk komt!

Hoe maken wij jou blij?

In ons Nederlands-Duits bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en een typisch Nederlandse open cultuur, combineren wij de voordelen van beide culturen. In een resultaatgerichte, open en creatieve samenwerking vullen we elkaar aan. Wij zijn er trots op dat wij, ondanks de huidige omvang van het bedrijf, veel van ons familiekarakter van vroeger hebben kunnen behouden. We hebben het gezellig samen op de werkvloer, tijdens personeelsfeesten en op andere evenementen. Hoe het ook zij, wij zijn er voor elkaar.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Ben je gewoon handig en weet je van aanpakken?
Is het voor jou geen enkel probleem om soms wat langer van huis te zijn en dan in een hotel te overnachten?
Solliciteer dan nu!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar