Overslaan naar content

JOIN OUR TEAM

Wij zijn REDSUN

Als dynamisch familiebedrijf met meer dan 400 medewerkers, die werkzaam zijn in de meest uiteenlopende vakgebieden, bieden wij onze ook jou veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

BEST OF BOTH WORLDS! In ons Duits-Nederlands bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en de typisch open cultuur van Nederland, combineren wij de voordelen van beide culturen.

Bezoek nu onze Banenmarkt en join our Team!

Onze geschiedenis

Kwaliteit is een familieaangelegenheid REDSUN werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren. Daarmee werd de basis gelegd voor het door de eigenaar geleide familiebedrijf dat we nu nog steeds zijn. Oorspronkelijk waren wij een handel in natuursteen; we waren een van de eersten die natuursteen uit het Verre Oosten importeerden.

Triff das Team

Team Betonproduktion

Team Logistik / Lager

Team Aluxe Produktion

REDSUN als werkgever

Of het nu na school, na de middelbare school of na je studie is, op een bepaald moment moet de knoop worden doorgehakt: Waar wil ik werken? Er zijn veel aspecten die de aantrekkelijkheid van een werkgever bepalen. Drie aspecten zijn voor ons leidend: Bedrijfscultuur, Leiderschapswaarden en Teamgeest.

Afdeling Personeelszaken

Onze focus ligt op het bevorderen van een harmonieuze en productieve werkcultuur, het verder verbeteren van de werksfeer en het verhogen van de betrokkenheid en toegevoegde waarde van onze medewerkers.

We zijn er voor jou!

Onze betrokkenheid

Klantbetrokkenheid

Wat klanten van ons kunnen en mogen vereachten!

Sociale betrokkenheid

Als familiebedrijf werken wij vanuit het hart!

Ecologische betrokkenheid

Aangezien wij onze grondstoffen uit de natuur halen,willen we daar ook graag iets aan teruggeven!

Tevreden medewerkers zijn de beste reclame!

Niemand kent onze bedrijfscultuur beter dan onze eigen medewerkers. En natuurlijk weten ook juist zij wat in de praktijk van alledag hun werk aantrekkelijk of wat minder aantekkelijk maakt.

Belangrijke, eerlijke informatie die je kunnen helpen bij je beslissing of ook jij bij ons zult komen werken.