Overslaan naar content

Klant- betrokkenheid

Wat klanten van ons kunnen en mogen verwachten! Waarom eigenlijk REDSUN? Hier zijn voor onze klanten 1.400 goede redenen voor. Zulks omdat ons assortiment beton, natuursteen, keramiek en CERASUN minstens zoveel producten omvat. Met andere woorden: Wij hebben gegarandeerd de juiste producten voor elk project. En om ervoor te zorgen dat onze klanten service en professioneel advies krijgen, werken wij uitsluitend B2B (Business-to -Business).

Ecologische betrokkenheid

Aangezien wij onze grondstoffen uit de natuur halen, willen we daar ook graag iets aan teruggeven.

Onze ecologische maatregelen in vogelvlucht

Gebruik van een eigen regenwaterzuiveringssysteem voor het behoud van de drinkwatervoorraden en ter voorkoming van verontreiniging door doorsijpelende verontreinigende stoffen.

Zeer hoge energie-efficiëntie en lage CO2-uitstoot dankzij ISO 50001-energiebeheersysteem (internationaal erkende norm).

Verbeterde, milieuvriendelijke Betonrecepten waardoor minder cement hoeft te worden gebruikt.

Gebruik van stille en milieuvriendelijke vorkheftrucks met elektrische en gasaandrijving.

State-of-the-art, toekomstgerichte productietechnologieën.

Gebruik van stille en milieuvriendelijke heftrucks met elektrische en gasaandrijving.

Gebruik van een efficiënte en emissiearme warmtepomp als energiebron.

Gebruik van slakkencement, dat een CO2-besparing van bijna 50% oplevert in vergelijking met conventioneel cement.

Sociale betrokkenheid

Als familiebedrijf werken wij vanuit het hart en met persoonlijke betrokkenheid. Tegelijkertijd bieden wij de efficiëntie en kwaliteit gelijk aan die van een grote, internationale onderneming.

Wij denken dat voetbal voor alle kinderen een geweldige kans is om zich te ontwikkelen. Net als bij werkkleding versterkt het uiterlijk van uniforme kleding de teamgeest en de cohesie. Als we de teamgeest lokaal kunnen promoten en daar veel kinderen mee kunnen bereiken (waarvan velen ook van onze eigen medewerkers) is dat een grote winst voor iedereen!

Sinds 2015 zijn wij de officiële sponsor van de tenues van alle voetbalteams van de sportclub Kevelaer. Van de Bambinis tot de “Alten-Herren”. Dat zijn ruim 30 teams met meer dan 500 kinderen, jongeren en volwassenen.